Rólunk

Kaszap Ákos vagyok, az 1998-ban alakult Főnix Kerámia Bt. vezetője. Családias hangulatú műhelyünk Szentendre belvárosában található, webáruházunk Magyarország és egész Európa területére küld csomagokat. A raktáron lévő kerámiák 1-3 munkanapon belül megérkeznek Vásárlóinkhoz.

A szentendrei Dunaparton található műhelyünk alkalmanként megnyitja kapuit a látogatók előtt, különleges és inspiráló helyszínt biztosít a kerámiaművészet iránt érdeklődők számára. Használati tárgyaink manufakturális körülmények között egyesével, kézzel korongozva készülnek. Magas tűzön (1250 °C-on) égetünk, kerámiáink mosogatógépbe tehetők és mikróban is használhatók, egészségre káros anyagot nem tartalmaznak.

Az adventi időszakban, a karácsonyi vásárokon személyesen is meg lehet találni kerámiáinkat.
Ott vagyunk a Vörösmarty téren, valamint a budai Várban, a Szentháromság téren. Az év többi részében is feltűnünk itt-ott, érdemes Facebook oldalunkat figyelemmel kísérni, ott minden minket érintő történésről, újdonságról beszámolunk.

Miért pont bagoly? Szeretjük a baglyokat. Barátaink is szeretik a baglyokat. Ákos éveken keresztül madarászott. A madarak szépek, légiesek, színesek. Műhelyünk névadója a főnix, maga a folyton újjászülető tűzmadár. Madaras-baglyos kollekciónk nagy népszerűségnek örvendett, így tudjuk, hogy Vásárlóink is szeretik a baglyokat. :)